وي با تشکر از ايران براي ابتکار برگزاري اجلاس وزراي گردشگري کشورهاي عضو اکو گفت: گردشگري باعث ترويج تفاهم و دوستي در منطقه شده و پل مجازي براي اتصال مردم از نظر اجتماعي و فرهنگي است.
خورشيد انور گفت: در معاهده ازمير در سال 1996 که مانند منشور اکو است، همکاريهاي گردشگري به عنوان هدف اصلي همکاريهاي دو جانبه ذکر شده است.
وي افزود: چشمانداز اکو در سال 2015 نياز به ترويج گردشگري در منطقه اکو را مورد تاکيد قرار داده است.
خورشيد انور گفت: در اجلاس وزراي خارجه کشورهاي عضو اکو در سال 2007 نيز بر توسعه گردشگري تاکيد شد.
وي تصريح کرد: منطقه اکو از جاذبههاي گردشگري و تاريخ غني با زيبايي نفسگير برخوردار است و اين ارزشهايي است که نبايد بياستفاده بگذاريم.
دبير کل سازمان همکاريهاي اقتصادي اکو افزود: طبيعت با ما سخاوتمند بوده، ما هم بايد نقش خود را نشان دهيم.
وي با قرائت شعري از يکي از شاعران ايراني تصريح کرد: به نظرم گل با بلبل بهتر برخورد کرده تا رفتاري که با ما گردشگري داريم.
خورشيد انور با بيان اينکه برخي کشورهاي اکو مانند ايران و ترکيه در اين زمينه اقدامات خوبي داشتهاند، افزود: اما هنوز ديگر کشورها به پتانسيلهاي گردشگري خود دست نزدهاند./105
وي با تاکيد بر ضرورت استفاده از تجربه ايران و ترکيه به تشکيل صندوق ترويج گردشگري اکو و توافق بر روي رويدادها افزود: ايران 50 هزار دلار به اين صندوق کمک کرده است و اميدواريم که ترکيه و آذربايجان هم کمک خود را ارسال کنند.
خورشيد انور در پايان بر ضرورت محيط سودمند براي سرمايهگذاري و تسهيل رويداد و گمرکات و همکاري با سازمانهاي بينالمللي تاکيد کرد./105
انتهای پیام/